Annonser

Ekorre

2016-08-31 20:36 #0 av: Staren15

Hej finns det någon som har eller vet någon som har en ekorre tillsalu ? Eller finns det bara i Danmark ? Skicka gärna pm om ni har någon info ☺

Anmäl
2016-09-06 03:31 #1 av: zickan

Tror du får va lite mer tydlig i vad du söker. Vilken ekorre art söker du?Finns många inom sverige. Flera utomlands. Helt beroende på art. 

Skriva en rad i hur de kommer få bo etc kan även ge snabbare respons då de som har till salu oftast är lite petiga i till vem de släpper djuren då ekorrar kräver utrymmen på 2kvm och större beroende på art. Oftast pga plastbrist man väljer omplacera eller sälja. Och då vill man sällan släppa till ett hem med mindre yta än vad man själv kan erbjuda. 
Och inte skriva arten så är det svårt att veta om du är seriöst och påläst. Eller bara vill ha en ekorre för skoj skull och bryr dig inte om vilken art det är. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2016-09-08 12:19 #2 av: Staren15

Ja var lite dåligt och kortfattat ekorre kommer få en bur på 4 kvadrat och en utomhus bur på 2 kvadrat på sommaren kommer det finnas 24/7 tillgång till uteburen från inne buren, drömmer är en sibirisk jordekorre Men dom har ju nu blivit olagliga i Sverige, men jag har hittat en hudson tillsalu måste bara lösa det på ett bra frakt sätt 😊

Anmäl
2016-09-09 17:10 #3 av: zickan

#2 grattis. hoppas du kan få hem den :-).. får slänga upp bilder och läska oss som inte längre har plats med så stora burar men drömmer om ekorrar. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.