Off Topic

Ingen plats :(

2015-11-27 18:43 #0 av: [viccaan]

Antar att fler har samma "problem" som mig Oberörd Bor I en 1½a med sambo, har hund hamster samt två terrarium har vi gjort plats för...vill så gärna ha fler djur men det går ju inte i den här lägenheten. Eller jo det går om man har mindre burar men det vill jag absolut inte...

Fler som har samma i-landsproblem? LiparDrömma om nya djur kan man ju alltid!

Anmäl
2015-11-27 20:39 #1 av: -Aida-

ooh ja! Bor i en 1a med min stora hund, drömmer bort om fler djur som skulle vara roligt att ha, är väldigt begränsad till vilken art dessutom eftersom min hund är jakthund, så han vill åt de felsta djur, så kaniner och naken marsvin är bara att räkna bort direkt, han skulle bara dregla den största pölen på golvet och försöka äta dom, men drömma kan man göra, jag kan däremot ha mindre djur som mus eller hamster, de bryr han sig inte i.

Annars drömmer jag om iller, han har aldrig sett en sån så jag vet inte vad hans reaktion skulle vara, men jag förväntar mig att det är samma reaktion som med fåglar och katter, att han vill leka med dom och peta på dom.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.