2008-05-11 23:30 #0 av: zickan

Jätte kul att du hittade hit. Slå dig ner med en kaffe eller läsk och var med i vilken diskussion du vill, vare sig du kan eller inte kan något om ämnet.

 

 

Välkommen till Exotiska djur.

Planen med detta forum var i första hand till för att få ut informationen om den Gambianska pungråttan. Åt detta uppdrag har jag satt Rat_think som medarbetare. Hon kommer i första hand att hjälpa till med att sköta allt som handlar om gp råttan men hon kommer även agera "skriv polis". På flera forum har vissa trådar ibland spårat ur, men jag hoppas att vi alla kan undvika detta här inne och hålla en god ton till varandra.
När man tittar runt på internet så kan man inte hitta en enda fungerande bra samlings ställe åt andra lite udda djur. Jag hoppas att fler och fler som äger eller är nyfikna på de lite mer udda exotiska djuren kommer att hitta hit i framtiden.

Nu i början tänker jag sätta allt väldigt enkelt, men sidan kommer att utöka i takt med intresset.
Informationen om de nyare djuren vi har i våra hem är rätt dålig och svår att hitta. Här ska vi koncentrera oss på de exotiska djuren vi har i som sällskapsdjur.
Med exotiska djur menar jag med: Tenrec, div Ekorrar, Gambianska Jättepåsråtta(Gp), Präriehund, Sorkar med flera.
De djur som INTE passar hit är:
Diverse fåglar, det kommer blir för mycket och rörigt. Bättre att dom får ett eget forum.
Reptiler, insekter och grodor har redan ett eget forum på ifokus.
Igelkottar. Visst kan du får skriva lite här men håll er helst till igelkotts forumet på ifokus. På så sätt så håller vi så mycket information som möjligt på samma ställe.
Diverse möss (zebra, afrikansk pygmé m.fl.) finns mus forumet till för.


Jag som driver sajten heter Victoria Widerkrantz och önskar just dig jätte välkommen in.
Ser du något som du tycker saknas, behöver ändras eller inte följer lagarna. Har frågor eller undrar över något eller har du helt enkelt en artikel du vill publicera. Kontakta då jätte gärna mig eller medarbetarna på denna sida så hjälps vi åt att skapa ett bra forum.

Mv. Zickan

 

Datum för publicering

  • 2008-05-11